Tan bon punt els operaris municipals van treure les cadires del magatzem i les van disposar en dues fileres a cada banda d'una part del primer tram del Passeig, van començar a seure-hi els primers usuaris.

Els passavolants i els més joves ho feien amb total despreocupació, però els que ja tenen una edat miraven a banda i banda esperant que aparegués la persona que els demanés cèntims per seure-hi.

Però no va aparèixer ningú ni apareixerà, perquè des d'ahir fer-les servir és gratis.

Ahir a la tarda, i malgrat el ruixat que va deixar molls els seients, aquest diari va poder comprovar com al llarg de mitja hora 24 persones hi van seure, 13 de les quals de forma simultània. Segurament a mesura que es conegui que ara són gratis la utilització anirà en augment.

Ahir, el regidor Calmet va dir que les cadires del Passeig són «un element important del patrimoni i de l'imaginari col·lectiu de la ciutat» i que, atès que la Rosita de les cadires volia que els seients quedessin per a la ciutat, «un dels millors homenatges que li podem fer és donar compliment a aquesta voluntat i continuar oferint aquest servei».