Usuaris de Monbus han patit avui una odissea més que se suma al llarg historial negre de la companyia. Un dels busos que cobria el trajecte entre Barcelona i Manresa, concretament el de les 18:30h, s'ha aturat per un insòlit motiu: una de les finestres del vehicle s'ha trencat i ha quedat penjant, balancejant-se i amb perill de caure en qualsevol moment.

Davant d'aquesta situació, perillosa pels usuaris del transport, el conductor del bus ha informat als passatgers que el trajecte s'aturava i que la companyia enviava un altre autobús, aquesta provinent d'Esparreguera, per carregar-los i finalitzar el viatge a la capital del Bages.

La segona sorpresa però, ha arribat quan el segon bus, el de rescat, s'ha espatllat. Ha començat a sortir fum negre del motor i també s'ha aturat, deixant els passatgers tirats per segon cop en un mateix trajecte entre Barcelona i Manresa.

Per tercera vegada en un mateix viatge, els usuaris han hagut de pujar en un vehicle, que aquest cop ha vingut des de Martorell, per arribar finalment a la ciutat de Manresa.