El secretari de Polítiques Educatives de la Generalitat, el manresà Antoni Llobet, pronunciarà el pregó de les festes d'estiu del barri del Xup, demà a les 8 del vespre, en un acte que tancarà l'alcalde Valentí Junyent.

La programació arrenca avui a les 4 de la tarda amb Holy party, gimcana d'aigua i remullada per a tothom, seguida de discoescuma. En acabat, xocolatada per a tothom. A les 8, batukada i cercavila a càrrec del grup Shangó. Tot seguit, sopar de joventut i, a 2/4 de 10, concert del grup Pariéndola, seguit de l'actuació d'Antonio El Remendao i, a la 1, nit disco fins que aguantin les forces.

Demà, dissabte, durant tot el dia es podrà veure l'exposició Les lluites veïnals: esforç, compromís i conquesta. A les 11 del matí, tirada de bitlles catalanes; a 2/4 de 12, exposició artesanal marroquí i, a les 2, dinar popular de la tercera edat. A la tarda, a les 6, hi haurà una doble oferta: futbol i trobada gegantera.

Després del pregó, a 2/4 de 9 del vespre, botifarrada popular i, a les 11 de la nit, ball de nit amb Swing Latino.

Els actes continuaran diumenge a les 9 del matí amb petanca, i a les 11 del matí, quarta trobada de puntaires de la comarca i exposició de ganxet i patchwork i, a la mateixa hora, eucaristia seguida d'actuació del cor del barri.

A les 5 de la tarda, dansa i música. Tancarà la festa a les 9 del vespre el grup Yerbagüé.