Dilluns vinent començaran uns treballs per canviar el paviment malmès de peces prefabricades de l'entrada de la plaça Major pel carrer de Sobrerroca. Entre d'altres, comportaran el canvi de sentit del carrer del Cap del Rec. Aquest vial serà de baixada en lloc de pujada durant les obres, que són previstes fins al 4 d'agost.

L'actuació preveu la substitució de peces trencades o soltes dins una superfície de 100 m2 i la realitzarà la brigada municipal. Per aquest motiu, es tallarà el carrer de Sobrerroca a l'alçada del passatge dels Amics, de forma que els vehicles tipus turismes i furgonetes petites podran accedir a la plaça Major pel carrer del Cap del Rec, que s'invertirà de sentit. Els contenidors soterrats de la plaça Major quedaran sense servei i se'n col·locaran d'altres de superfície provisionals al carrer del Cap de Rec. També quedaran sense servei les dues places d'estacionament per a persones amb mobilitat reduïda existents. És previst que es reobri el trànsit el dia 4 d'agost, aproximadament.

Actuació puntual a les Bases

D'altra banda, avui s'iniciaran els treballs d'arranjament d'un tram de vorera de l'avinguda de les Bases, entre els carrers Bertran de Castellbell i Bernat de Sallent. (costat UPC). Es prohibirà l'estacionament a la zona afectada, si bé no es preveu cap afectació al trànsit. Hi haurà desviaments dels vianants dins de la zona d'obres senyalitzat. És previst que aquests treballs durin quatre setmanes.