Amb el lema "Diguem sí a la vida", aquest dissabte a la tarda tindrà lloc al parc Vila Closes del barri de Saldes-Plaça Catalunya la festa Estels de Vida, una iniciativa de l'Associació Cultural Argentina i de l'Associació de Veïns de Saldes-Plaça Catalunya. L'objectiu: conscienciar els infants sobre el perill de les addiccions i la importància de mantenir uns hàbits de vida saludables. L'acte central serà una volada col·lectiva d'estels i la lectura d'un manifest.

A les 5 de la tarda hi haurà tallers d'estels, de maquillatge, d'escacs, de jocs infantils i d'inflables. A les 6 de la tarda, mostra de vehicles dels Mossos d'Esquadra i xocolatada; a 2/4 de 8 del vespre, repartiment d'estels i, seguidament, la volada col·lectiva i la lectura del manifest.

Amb l'aportació d'un euro es participarà en el sorteig d'una samarrta del primer equip del Barça. Els diners recaptats es destinaran a la Fundació Rosa Oriol, que treballa amb les persones més desafavorides mitjançant diversos projectes, com la plataforma d'aliments i la residència.