Aquest divendres, 21 de juliol, a les 8 del vespre, el tradicional chupinazo iniciarà les festes al barri dels Comtals de Manresa, i s'obrirà el servei de bar i entrepans a la pista poliesportiva. A les 10 de la nit, veïns i veïnes podran gaudir d'una sessió de cinema per a tot la família.

Dissabte, 22 de juliol, la jornada començarà a les 10 del matí amb la festa Holi, que omplirà de colors l'antiga pista; seguidament, a les 11, el canó d’escuma farà passar la calor als participants que, en acabat, es faran passar la set i la gana amb el vermut de festa major al local de l’associació, a la 1 del migdia. La festa continuarà a 2/4 de 9 del vespre amb el sopar popular, que inclourà pollastre a l'ast amb patates, pa, beguda i postres (10 euros per persona; els interessat poden passar a comprar els tiquets per l'associació del 14 al 19 de juliol, de 17 a 20 h o trucar al 93 872 13 83). Per acabar la vetllada, a les 11 de la nit, a la pista poliesportiva, hi haurà espectacle i ball amb 'los hits de tu vida' de Boulev-art events i, després, PD amb música variada per a totes les edats.

Diumenge, 23 de juliol, la jornada començarà a les 11 del matí amb una baixada d'aigua per a totes les edats al carrer del Cascall. A la 1 del migdia, hi haurà vermut de festa major de diumenge al local de l'associació, amb pica-pica per a tothom. El punt i final de la festa el posaran Karla Show i el xou-mag Gerard Borrell, que oferiran un espectacle de varietats a les 8 del vespre a la pista poliesportiva.