Neveres, microones, televisors, calderes i persianes elèctriques de comerços han resultat afectats per una avaria a la xarxa de baixa tensió al sector del carrer del Bisbe Comes de Manresa.

Endesa treballa per valorar l'abast de l'afectació, que es va produir divendres. Entre les 7 i les 8 del matí, els veïns van començar a notar pujades i baixades de tensió de la línia elèctrica a banda i banda del carrer del Bisbe Comes.

A partir d'aquell moment van quedar sense electricitat fins a l'entorn de les 4 de la tarda. Segons un dels testimonis consultats per Regió7, fins i tot van notar pudor de cremat i van procedir a desendollar electrodomèstics.

Quan es va restablir el subministrament van poder copsar l'abast dels danys que havien rebut els seus electrodomèstics.

Calderes, plaques d'inducció, microones, televisors, ràdios, telèfons i mòdems han estat alguns dels aparells afectats, part dels quals sense reparació possible.

Tot i que en aquests moments no hi ha una quantificació ni dels habitatges afectats ni del nombre d'electrodomèstics avariats i quants d'aquests ja són irrecuperables, un testimoni assegura que tots els veïns del seu carrer amb els quals havia parlat es trobaven en la mateixa situació.

Segons un altre testimoni, veïns de l'avinguda Bertrand i Serra i de la plaça del Remei també han resultat afectats per l'avaria a la xarxa de baixa tensió.