La Festa del Tomàquet continua, i per a demà ha preparat un sopar degustació de productes autòctons del Bages.

L'àgape, que tindrà lloc a la Sala Gòtica de la Seu a partir de les 8 del vespre fins a les 11 de la nit, donarà l'oportunitat als comensals de conèixer els productors mentre degusten els seus productes.

La Festa del Tomàquet continua després de les jornades tècniques sobre el tomàquet que es van celebrar a la Fundació Alícia dilluns al matí i que van tenir la participació de més de 40 persones.

El menú

El menú estarà compost de sopa de tomàquet del Bages i síndria amb oli de menta; coca de full amb tomàquet Cor de Bou, tempura de ceba i pesto d'avellanes; coca de pa amb peres, nous i formatge; amanida Montserratina; albergínia blanca amb mel; serranito de tomàquet i bastonets de llonganissa amb pebre verd; farcellet de conill a la caçadora; mousse de mató amb reducció de ratafia. I tot maridat amb vins del Bages.

Els productes del sopar degustació són aportats per l'Hort del Navarro, Oli Migjorn, Bosch i Casals embotits artesans, Tatjé de Viladordis, Mel Cal Fuster, Forn de Pa Coma, Les Arnaules horta de Viladordis i Bages Terra de Vins.

El tast serà a peu dret i la Sala Gòtica estarà oberta fins a les 11 de la nit. El cost del tiquet serà de 20 euros per persona i de 5 euros per als nens, en una proposta organitzada per Kanko.cat.