Aquest dimarts començarà la nova fase de treballs d’arranjament del ferm en diferents punts de l’avinguda de les Bases de Manresa i els carrers de Sant Blai, Prudenci Comellas i del Bruc.

L’inici d’aquest nou paquet d’obres de millora inclou els treballs següents:

Avinguda de les Bases de Manresa: fresat i formigonat en diversos punts de la via compresos entre l’avinguda Universitària i el carrer de Guifré el Pilós.

Carrer de Sant Blai: pavimentació entre els carrers de Maria Aurèlia Capmay i la carretera del Pont de Vilomara. Aquestes obres es duran a terme mantenint el trànsit habitual de vehicles.

Carrer de Prudenci Comellas: obres de fresat i formigonat. Obligaran a tallar el trànsit rodat entre el carrer del Bruc i el carrer 2 de Maig.

Carrer del Bruc: obres de fresat i formigonat entre els carrers Saclosa i Era de l’Esquerra, sense afectació en el trànsit.

Com a conseqüència d’algunes d’aquestes obres, Bus Manresa ha anunciat que el recorregut de la Línia 8 es desviarà pel carrer de l’Era de l’Esquerra i la carretera de Cardona, abans de reprendre el seu camí habitual al carrer 2 de Maig. També s’ha comunicat que durant aquestes dies quedarà anul·lada la parada del bus CC Selves i Carner.