El vòlei platja a la plaça Major, La Manrusionica, el Festival de Cultura Urbana Stallow Fest i les piscines nocturnes, que debutava en aquesta edició, han estat les activitats amb més participació de l'Estiu Jove, el programa d'activitats esportives, artístiques i d'oci dirigides als joves d'entre 14 a 29 anys, promogut per l'Ajuntament de Manresa juntament amb altres entitats col·laboradores, i en les quals s'han comptabilitzat més de 1.000 participants sumant les disset activitats organitzades en aquesta edició.

Les activitats

Manrusionica va donar el tret de sortida el dia 10 de juny, però no se'n tenen dades d'assistència. El punt final el va posar el 29 de juliol la festa de cultura urbana Stalow Fest, celebrada al complex del Congost, en la qual unes 500 persones van participar en competicions de skate, hip-hop i mostra de grafits.

Per la seva banda, la pista de sorra urbana de la plaça Major, on es va celebrar un torneig de vòlei platja, ha tingut 240 inscrits, 270 si també s'hi sumen els menors de setze anys que hi van participar en júnior.

Una altra activitat que també va atraure els ciutadans va ser la piscina nocturna, que, tot i debutar, va registrar 170 persones que van poder gaudir d'un bany nocturn, amb llums i música chill-out

El taller de grafits i el d'autodefensa per a noies, la setmana d'aventura i el campus de vòlei platja han estat alguns dels altres esdeveniments que s'han dut a terme durant aquesta edició.