El substitut del rector de la Seu i del Carme serà Jean Hakolimana, que marxarà de Sant Vicenç de Castellet, on el rellevarà l'actual rector de Sant Fruitós de Bages, Jean de Dieu Ndizeye. Pel que fa al vicari de la Seu, Xavier Estopà, el rellevarà mossèn Aloys Murwanashyaka. Hakolimana exercirà a Manresa a partir del 23 d'agost.

Quan el rector sortint de la Seu va saber que el subtituïen, va comentar a aquest diari que la seva intenció era que el seu successor ja exercís a la capital del Bages en els actes religiosos de la festa major, com així serà, a la missa del 27 d'agost a la Seu, que presidirà el bisbe Romà Casanova. Per part del bisbat, van informar que el moment del relleu, tot i estar previst de cara al setembre, era quelcom que havien de decidir els dos capellans substituïts. L'arribada de Hakolimana suposarà que Manresa, a diferència d'altres municipis de la comarca, tingui un rector ruandès per primer cop.

Nascut l'11 d'octubre del 1972, Hakolimana és llicenciat en Teologia. Ha estat rector de Santpedor, Castellnou, Sant Fruitós i Sant Vicenç, entre d'altres. Murwanashyaka va néixer el 2 de juny del 1963 a Ruanda i és llicenciat en Teologia Pastoral i Catequètica.