Dimarts 8 i dimecres 9 d´agost entrarà en funcionament un nou paquet de canvis en la mobilitat que s´implantaran ja de manera definitiva al sector de la Bonavista. Els treballs començaran a primera hora del matí i es duran a terme al llarg del dia.

Dimarts, 8 d´agost

Sentit únic ascendent a la carretera Pont de Vilomara

A partir de dimarts, els dos carrils de la carretera del Pont de Vilomara, entre carrers Mossèn Jacint Verdaguer i Viladordis, seran ascendents. Els vehicles que accedeixin a aquest tram de la carretera del Pont de Vilomara des dels carrers Mossèn Jacint Verdaguer, Bertrand i Serra, Trieta, Lluís Argemí de Martí i avinguda Francesc Macià circularan en direcció ascendent, en direcció al carrer Viladordis.

Els vehicles podran sortir d´aquest tram de la carretera del Pont de Vilomara pels carrers passatge de la Mercè, Bertrand i Serra, Sant Joan d´en Coll, Lluís Argemí de Martí, Foneria i avinguda Francesc Macià.

Per tal d´implantar aquests canvis es posarà en funcionament l´ampliació de la semaforització de la cruïlla de Pont de Vilomara -- Bertrand i Serra -- Sant Joan d´en Coll, que regula l´accés de vehicles a aquesta cruïlla i els passos de vianants (es crea un nou pas de vianants semaforitzat a carretera Pont de Vilomara).

Doble sentit de circulació a l´Avinguda Bertrand i Serra

El tram de l´Av. Bertrand i Serra entre la carretera del Pont de Vilomara i plaça del Remei també serà de doble sentit de circulació. Per tant, l´avinguda Bertrand i Serra passarà a ser de doble sentit en la seva totalitat, des de la carretera del Pont de Vilomara fins a la via Sant Ignasi.

Dimecres, 9 d´agost

S´inverteix el sentit de circulació a un tram dels carrers Gaudí i Trieta

S´invertirà el sentit de circulació del Carrer Gaudí, entre la carretera de Vic i plaça M. Matilde Almendros: Els vehicles accediran al carrer Gaudí des del carrer Sant Joan d´en Coll provinents de la carretera del Pont de Vilomara, o bé des de passatge Mercè.

Es posarà en funcionament l´ampliació de la semaforització de la cruïlla carretera de Vic -- Pare Clotet -- Gaudí, que regularà l´accés de vehicles a aquesta cruïlla i el passos de vianants (es crea un nou pas de vianants semaforitzat a carretera de Vic).

L´àrea de contenidors del carrer Gaudí núm. 2-12 es trasllada al carrer Gaudí 3, i l´àrea del carrer Gaudí 16, es trasllada al Gaudí 11-13.

Es mantenen les càrregues i descàrregues existents, que es redistribuiran d´acord a la nova ordenació.

Carrer Trieta, entre carrer Sant Cristòfol i carrer Gaudí

Els vehicles podran accedir al carrer Trieta des del carrer Sant Cristòfol (o bé ja provinents del carrer Trieta des del carrer Sabadell -- Sant Joan d´en Coll) i continuar en direcció al carrer Gaudí o a carretera del Pont de Vilomara.

L´àrea de contenidors del carrer Trieta núm. 30-32, es trasllada al carrer Trieta 25-27.

Modificació del transport públic

La Línia 8 Perimetral -- Estacions modificarà el seu recorregut en direcció plaça Bonavista, Bisbe Comas, Bertrand i Serra, Ctra. Pont de Vilomara, Sant Joan d´en Coll i Gaudí, on farà la parada de Gaudí, recuperant l´itinerari habitual.