La Unitat de Parcs i Jardins Urbans de l'Ajuntament de Manresa farà un tractament fitosanitari a arbres de l'espècie dels plàtans pel control del tigre del plàtan ( Corythuca ciliata) aquest divendres, 11 d'agost, de les 12 de la nit fins l'endemà, dissabte, a les 6 de la matinada

Els treballs es faran en espais de cinc barris de la ciutat: al passeig Pere III (el tram superior per damunt de la plaça Espanya), els car-rers Puig i Cadafalch, Domènec i Muntaner, Joan Miró i plaça Josep Lluís Sert, del barri de Cal Gravat a la Font dels Capellans, al carrer Font del Gat del Poble Nou, a la plaça Mallorca de la carretera de Santperdor i al carrer Abat Oliva que separa els barris del Poble Nou i carretera de Santpedor.

El tractament es realitzarà amb un equip atomitzador per arribar a qualsevol part de l'arbre. L'actuació tindrà lloc en horari nocturn per evitar molèsties als veïns. Es recomanable que els habitants d'aquestes zones, en aquest horari, tanquin portes i finestres, retirin els animals domèstics, aliments i objectes dels balcons.