El carrer Navarcles del polígon industrial dels Dolors de Manresa, entre la carretera de Vic i el car-rer Sallent, tindrà doble sentit de circulació a partir d'ara. Amb aquest canvi es vol facilitar l'accés amb vehicles des del carrer Sallent als supermercats Bon Preu-Esclat i al nou espai que ocuparà l'Aldi, que és previst que s'inauguri a final de mes. Fins ara, el carrer Navarcles era de sentit únic.

Es dóna la cicurmstància que en poc temps s'han posat en marxa els dos establiments comercials. El Bon Preu-Esclat ho va fer el mes de desembre passat i recentmet ha posat en marxa una benzinera. D'altra banda, el dia 23 d'agost s'estrenarà el de la cadena alemanya Aldi. A 400 metres de distància ja hi ha un supermercat de la mateixa firma. Ara, però, es trasllada a un equipament més gran, de 1.200 metres quadrats, i amb un aparcament amb capacitat per a 113 vehicles.

La distribuïdora alemanya té dos establiments a Manresa. L'altre és al barri de Valldaura, que va obrir portes el 2003 i que recentment també s'ha ampliat i se n'ha remodelat la façana.

Amb la nova ordenació de trànsit es vol facilitar l'accés als dos establiments. Fins ara només s'hi podia anar donant la volta a la rotonda de la Pujada Roja.