L'Ajuntament va fer públics ahir els nous horaris per als actes de la festa major que es van suspendre el cap de setmana pels atemptats, alguns dels quals ja va avançar Regió7 dissabte passat.

Amb la confirmació d'aquestes modificacions, queda ja definitivament reestructurada la festa major, que va encetar els seus actes ahir a la tarda, i que s'allargarà fins al 3 de setembre amb la trobada de bateries (6 de la tarda, a la plaça Sant Domènec) i la moscada infantil (7 de la tarda, a la plaça Major), dues de les accions suspeses, que faran que els actes concloguin sis dies després del dia previst inicialment, el 28 d'agost.

Les festes de Manresa havien de començar amb el correaigua, dissabte passat. Finalment, ha estat reubicat al dissabte 2 de setembre, a 2/4 de 5 de la tarda, amb el mateix itinerari. Aquest dia també tindrà lloc la Caminada la Sèquia amb llum de frontal, que se celebrarà a les 10 de la nit, també amb el mateix itinerari.

Finalment, l'acte d'elecció de la pubilla i l'hereu es farà el divendres 25 d'agost, a les 6 de la tarda, al teatre Conservatori.

Per altra banda, l'Ajuntament i l'Associació de Manresa de Festa també han comunicat que s'ha afegit un nou acte al programa de la festa major. Es tracta de l'actuació del Grup de Dansa Cor de Catalunya Dansant amb el cor, que se celebrarà el diumenge 27 d'agost, a 2/4 de 8 del vespre, a la plaça Major.