L'Ajuntament ha obert, avui, el termini per demanar subvencions en l'àrea de Drets i Serveis de les Persones, en concret, en l'àmbit de la Cooperació i també de Barris i d'Acció Comunitària. Les persones interessades poden presentar les seves sol·licituds fins al dia 30 de setembre.

La línia d'ajuts en l'apartat de Cooperació fa referència a programes internacionals de desenvolupament. En l'àmbit de Barris i Acció Comunitària, són susceptibles de rebre ajuts els projectes destinats a programes o a activitats per a l'enfortiment del teixit social i la participació als barris.

Per fer les sol·licituds

La presentació de sol·licituds es pot fer telemàticament o bé de forma presencial a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) en el següent horari d'atenció: d'avui al 15 de setembre, de dilluns a dijous, de 2/4 de 9 del matí a les 5 de la tarda, i divendres, de 2/4 de 9 del matí a 2 del migdia. També es pot fer en qualsevol altre registre descentralitzat de l'Ajuntament en horari d'atenció (de 2/4 de 9 del matí a 2/4 de 2 del migdia). Del 15 al 30 de setembre, de dilluns a dijous, de 2/4 de 9 del matí a 6 de la tarda i el divendres, de 2/4 de 9 del matí a 3 de la tarda. També es pot fer en qualsevol altre registre descentralitzat, de 2/4 de 9 a les 2.