Més de 200 persones es van apuntar a jugar a la darrera de les quatre nits de joc de la 15a Setmana de Jocs al Carrer, que va tenir lloc dijous. Les previsions de taules i cadires fetes des del CAE es van veure desbordades, i van ser moltes les persones que van haver de jugar al terra o a les taules dels bars de la plaça Major. Les Nits de Joc tindran continuïtat setmanal a partir del dijous 14 de setembre al Cafè del Taller, a 2/4 de 10 de la nit. La Setmana de Jocs al Carrer va finalitzar divendres a la tarda amb una activitat de cloenda a la plaça de Sant Domènec.

Divendres a la tarda, tothom qui ho va voler va jugar amb una selecció representativa dels diferents tipus de jocs que hi ha hagut durant la setmana a les diverses places, i al vespre Pep Callau va posar punt final a la Setmana de Jocs al Carrer amb un espectacle d'animació.

En total han estat cinc dies de jocs al Centre Històric de Manresa, amb una participació molt alta i que, segons l'organització, consolida, un any més, aquest esdeveniment lúdic dins del calendari festiu i cultural de la ciutat.