La quarta edició del Firastiu de la Unió de Botiguers (UBIC) al sector de les Bases de Manresa traurà demà diumenge al carrer una variada oferta de moda, complements i automoció repartits en 27 estands. El Firastiu estrenarà data, fins ara s'havia fet el primer diumenge de setembre, després de la mala experiència de la calorada de l'edició anterior.

De les 11 del matí a 2/4 de 9 del vespre es podrà passejar per les parades i comprar a preus de final de temporada. Hi haurà inflables i tallers per a la canalla i demostracions d'ensinistrament de gossos.

No tindrà lloc la presentació de l'equip del Bàsquet Manresa, un dels inconvenients de retardar la data de celebració de la mostra, perquè no s'ha pogut encaixar amb els compromisos esportius de l'equip.

La presentació d'ahir va anar a càrrec del regidor de Comerç, Jaume Arnau; el vicepresident segon de la UBIC, Joan Tomasa, i la dinamitzadora comercial de Manresa + Comerç, Esther Boniquet.

Els 27 expositors es distribuiran demà a banda i banda del carrer de l'Abat Oliba, i al mig hi haurà mig centenar de vehicles que estaran a disposició del públic. Els organitzadors van explicar que la decisió de retardar la data de la fira no havia tingut a veure amb la coincidència amb el primer Agulla Market de l'any passat, sinó amb l'experiència de veure com el certamen s'havia ressentit de les altes temperatures, que van impedir fer el ple fins a última hora.