La model manresana Isabella Herrero ha aconseguit el títol de Top Model Europa al certamen internacional de Mrs Univers 2017, que s'ha celebrat recentment a la ciutat de Durban, a Sud-àfrica. Es tracta del darrer concurs de bellesa en el qual participarà la manresana, segons ha anunciat ella mateixa. En els últims dos anys ha guanyat el de Miss Espa-nya i Miss Món per a veteranes, entre altres distincions.

A Sud-àfrica va competir amb 80 dones d'entre 30 i 50 anys d'arreu del món. El títol de Mrs Univers se'l va endur una vietnamita. També es van escollir Mrs Llatina, Mrs Àsia i Mrs Europa, que és el que va guanyar la manresana, distinció que li va valer una corona i una banda.

Herrero acaba de complir 50 anys, i considera que el títol «és un reconeixement a la meva carrera», que va arrancar a l'escola de models que durant anys va tenir a Manresa i que ara es planteja tornar a obrir, ha explicat. Ho faria per ajudar noies a obrir-se pas en el món de la moda i els certàmens de bellesa, però també veteranes com ella mateixa.

«Jo sempre dic que feia cursos de models i que estava convençuda del que feia, però que als 50 anys ho reconeguin vol dir que has fet bé les coses». L'any passat va decidir fer el pas, i de preparar noies per participar en concursos de bellesa va passar també a participar-hi en la categoria de veteranes. El nou títol «és la cirereta final a la meva carrera», ha dit.

El certamen de Mrs Univers a Durban «ha estat una experiència increïble», ha afirmat. S'ha celebrat durant una setmana i mitja, durant la qual «l'organització ens va cuidar molt». Hi va haver desfilades, proves de talent, i la «gala final va ser un gran espectacle».

El maig de l'any passat la manresana va guanyar el títol de Miss Espanya veterana, que es va celebrar a Benalmádena, a Màlaga. Al certamen de Miss Europa de Sotxi, a Rússia, li van imposar la banda Bussines Woman, i el febrer passat va ser Miss veterana mundial a Sofia, Bulgària.