Dues bagenques optaven, ahir a la nit a l'hora de tancar l'edició d'aquest diari, a entrar al programa Gran Hermano, que ja suma 18 edicions. Es tracta de Cristina Ramírez Belmonte, de 34 anys, nascuda a Manresa, que va viure gran part de la seva joventut a Sant Fruitós i que actualment resideix a Eivissa; i de Mina Navarro Tomás, de 35 anys i amb certes coincidències amb Ramírez, ja que va néixer i es va criar a Sant Fruitós i ara també viu a l'illa d'Eivissa.

Abans-d'ahir al vespre es va donar a conèixer el nom d'un centenar de candidats que aspiren a entrar en el popular reality de Telecinco, que enguany s'anomena GH Revolution. Aquests cent aspirants ja són dins la casa de Guadalix de la Sierra (un habitatge pensat per a 20 persones) des de diumenge i al llarg d'aquesta nit passada s'havia de saber el nom dels concursants definitius.

La mare de Cristina Ramírez, María Belmonte, explicava ahir a aquest diari que «el cor em fa confiar molt que la meva filla entrarà a la casa». Ramírez, tal com va detallar la seva mare, «fa cinc anys que va marxar a Eivissa a treballar», i actualment fa de dependenta en una botiga d'un hotel. Cristina Ramírez va passar la infantesa a Manresa fins als 16 anys; després la família es va traslladar a Sant Fruitós, on viuen des de fa 18 anys. La manresana candidata a entrar a GH Revolution té dos germans: Daniel, de 25 anys, i Iker, de 10 anys.

Una colla d'amics i familiars de Mina Navarro va explicar ahir a aquest diari que la jove amb arrels a Sant Fruitós ha decidit intentar entrar a la casa de Guadalix «perquè és un programa que ella sempre ha seguit i vol viure l'experiència des de dins, per posar-se a prova ella mateixa». Navarro és administrativa en un hotel d'Eivissa i té dos germans bessons més joves que ella.