Una seixantena d'empreses, entitats i fundacions col·laboren habitualment amb Càritas Manresa per donar-li suport en la seva lluita contra la pobresa i l'exclusió social de persones. Aquest dijous va reconèixer aquesta col·laboració en un acte senzill però amb significació que es va fer a la seu que l'entitat té el carrer del Joc de la Pilota.

Va ser un reconeixement a les anomenades «Empreses amb cor» per expressar «l'agraïment a l'acompanyament que ens feu en la mesura i les possibilitats de cadascú», va dir la directora de Càritas Manresa, Fina Farrés. «També ens agrada que ens coneixem i posar cara a les persones que formen aquesta gran família. Entre tots contribuïm a fer un món millor», va manifestar.

Durant l'acte empreses col·laboradores com la Fundació Sociosanitària de Manresa o el Consorci del Bages per a la Gestió de Residus van exposar la cooperació que mantenen amb Càritas.

De les empreses i entitats col·laboradores n'hi ha que fan donacions econòmiques i d'altres aporten recursos materials o en espècies. També n'hi ha que fan formació per a la inserció laboral, cessió d'espais per dur a terme activitats i fins i tot de pisos, es va explicar durant l'acte.