Les obres de la nova rotonda de la Bonavista afecten aquesta setmana ja la carretera de Santpedor. S'ha tallat el trànsit en sentit ascendent entre la mateixa Bonavista i el carrer Sant Antoni Maria Claret.

Aquests treballs formen part de la segona fase d'obres, tot i que s'ha avançat perquè Aigües de Manresa ha de fer els treballs del nou traçat del tub d'aigua que s'ha de ressituar al llarg d'aquest tram.

El tall de trànsit es preveu que durarà dos mesos. Durant aquest temps també s'urbanitzarà tot aquest tram de carretera per millorar la seva connexió amb la nova rotonda. Així mateix s'ampliaran les voreres i s'hi col·locaran arbres. El mateix s'ha de fer al carrer Jacint Verdaguer.

La setmana vinent està previst que s'acabi la primera fase de les obres, que es van iniciar fa quatre mesos. Això voldrà dir que es posarà en funcionament la rotonda, encara que tan sols amb l'ús només d'un dels dos carrils previstos. El passeig de Pere III i la carretera del Pont quedaran connectats de forma directa i la carretera de Vic tindrà continuïtat.