La secció sindical de la CGT a UTE Sanejament Manresa rebutja l'augment de la taxa d'escombraries que l'equip de govern de l'Ajuntament portarà a aprovació del ple municipal de demà.

Josep Antoni Fernández Páxaro, delegat CGT UTE Sanejament Manresa, mostra el seu «total rebuig a la brutal pujada de la taxa d'escombraries que ha decidit fer efectiva l'Ajuntament de la ciutat». La secció sindical considera que l'increment respon «només a una mesura recaptatòria», ja que «en cap moment l'Ajuntament fa menció de cap millora del servei o ampliació de recursos». Fernández recorda que els treballadors «fa anys que patim les conseqüències de les contínues retallades al servei i sempre demanem el mateix: no pas més sou, sinó més recursos per poder mantenir Manresa com cal, neta i polida».

Per tot això, demana que «s'aturi aquesta pujada com a mínim fins que l'Ajuntament prengui un compromís ferm de justificar aquesta brutal pujada amb la millora del servei mitjançant l'ampliació del servei i la plantilla anteriorment retallades».