«Més medicina, sempre és millor?» és el títol del 8è Seminari de Bioètica que se celebrarà aquest dijous a l´Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa. S'iniciarà a les 14.45 a la sala d´actes del centre i és previst que acabi a les 19.35. Hi haurà presentacions i també taules rodones.

L´organització és del Comitè d´Ètica Assistencial (CEA) de la Fundació Althaia conjuntament amb la Societat Catalana de Bioètica amb l´objectiu de reflexionar sobre aspectes com el sobrediagnòstic, el sobretractament i l´ús de recursos amb eficàcia i efectivitat. També plantejar un possible canvi de paradigma cap a una visió més global i centrada en les preferències i necessitats de la persona.

La jornada comptarà amb la participació del Dr. Andreu Segura, vocal del Consell Assessor de Salut Pública i del Comitè de Bioètica del Departament de Salut; el Dr. Bernabé Robles, president del Comitè d´Ètica del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, i el Dr. Jordi Varela, consultor especialitzat en gestió clínica, entre d´altres professionals relacionats amb la bioètica.