El govern municipal seguirà mantenint el descompte del 2% per als pagaments a l'avançada que realitzin els ciutadans dels tributs.

També hi haurà la possibilitat de fer el pagament a la carta, de la manera que sigui més còmoda per al contribuent al llarg de l'any, sempre dins de l'exercici corrent.

A banda de l'Impost de Béns Immobles i la taxa de recollida d'escombraries, l'actualització de les ordenances fiscals afecta altres impostos i taxes.

L'any que ve, el tipus impositiu de l'Impost de Construccions i Obres (ICIO) experimentarà un creixement del 2,5% i passarà del 3,88% al 3,98%. Es manté per sota del 4% del 2012.

L'impost sobre l'increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana (plusvàlua), l'impost de vehicles i el d'activitats econòmiques es mantindran l'any que ve com enguany.

La plusvàlua manté el tipus impositiu al 15%, l'impost de vehicles és a la banda alta i el d'activitats econòmiques ja ha estat incrementat enguany.

Pel que fa a les taxes, s'aplica un increment general de tarifes del 2,5%, amb l'excepció de la taxa de residus que, com ja s'ha dit, és molt superior.

Queden pendents les taxes de subministrament d'aigua i clavegueram, que es faran públiques abans d'acabar l'any, i les taxes i preus públics de centres d'ense-nyament municipals com són l'Escola d'Arts, el Conservatori Municipal i l'Escola de Música, que es decidiran el primer trimestre de l'any.