El Passatge del Terror al carrer del Balç es va estrenar el passat cap de setmana amb la visita de més de cinc-centes persones -284 dissabte i 218 diumenge- que van poder gaudir en directe de l'experiència terrorífica que s'amaga als racons del carrer medieval, un nou espectacle que enguany fan possible una trentena de figurants del grup Xàldiga Taller de Festes.

El Passatge del Terror tornarà a estar a disposició dels visitants aquest cap de setmana, 4 i 5 de novembre, de 6 de la tarda a 9.30 h. del vespre. Les entrades estan disponibles al web www.manresaturisme.cat i també al mateix carrer del Balç a un preu únic 4 euros per persona.

El públic podrà escollir la franja horària que prefereixi per assistir a l'esdeveniment. Es vendran un màxim de 50 entrades per entrar cada 30 minuts. A la vegada, es faran grups més reduïts, segons l'ordre d'arribada, perquè cada 10 minuts es pugui fer entrar unes 10 o 15 persones i així gaudir millor de l'experiència.

El Passatge és recomanable per a majors de 8 anys. L'organització ofereix servei de bar previ a l'inici del recorregut i, en acabar, es convidarà a les persones assistents a una xocolata.

Per més informació us podeu adreçar a carrerdelbalc@ajmanresa.cat o al telèfon 93 872 14 66.