Els representants dels grups municipals i dels agents econòmics que formen part del Pacte de Ciutat per a la Promoció Econòmica i la Cohesió Social 2015-2019 van acordar dimarts incorporar noves actuacions.

En l'àmbit de promoció econòmica i emprenedoria, fa referència a un reconeixement més gran del treball de cura de persones, i donar valor a les empreses i persones d'aquest sector.

En l'àmbit de formació i qualificació professional, fa referència a oferir formació específica d'apoderament i lideratge per a dones. També dóna llum verd a incloure al document la voluntat d'impulsar accions vinculades a la reforma horària, els nous usos del temps i la conciliació de la vida familiar i laboral.

Els regidors de l'equip de govern van fer un repàs de l'estat de les actuacions de cadascun dels àmbits, que són cinc: Promoció econòmica i foment de l'ocupació; Formació i qualificació professional; Impuls al Centre Històric; Cohesió, inclusió i desenvolupament social; i Espai públic i mobilitat. En l'acte també es va fer la substitució d'alguns representants d'entitats signants del pacte.

El ple municipal celebrat el setembre del 2015 va aprovar, a proposta de l'equip de govern, la renovació del protocol del Pacte de Ciutat per a la Promoció Econòmica i la Cohesió Social per a l'actual mandat, que s'estructura a partir de les mateixes coordenades tècniques i de format amb què va ser articulat el primer Pacte de Ciutat el 2013.