Avui dilluns s'ha obert al pas de vianants la nova passera i la nova vorera que connecten el pont de Sant Francesc amb l'estació de la Renfe. L'objectiu de l'obra és garantir la seguretat dels vianants que, fins ara, havien d'anar per la calçada, al costat dels cotxes, amb el perill que això suposava. Amb la nova infraestructura, poden arribar al pas de vianants que trasvessa fins a l'interior del recinte de l'estació de la Renfe sense haver de trepitjar la calçada.

Les obres, iniciades el juny passat amb una durada prevista de quatre mesos, les ha pagat la Diputació de Barcelona amb un pressupost de 364.458,82 euros. Regió7 va informar a mitjans del mes passat que l'actuació estava molt avançada i que la previsió era acabar-la a finals d'octubre. Finalment, ho han fet la segona setmana de novembre. Millora de l'aparcament

Paral·lelament, dins dels treballs corresponents a aquestes obres, avui dilluns ha començat l'actuació de millora de la zona d'aparcament propera, situada en un lateral de la carretera vella de Manresa. Amb motiu d'aquests treballs, es prohibirà l'estacionament en tot l'àmbit de l'aparcament. És previst que aquests treballs durin una setmana.