Amb l'entrada en funcionament de la rotonda de la Bonavista i els canvis de trànsit que ha comportat, el carrer Sant Cristòfol ha agafat protagonisme dins la xarxa viària de la ciutat. S'ha convertit en la principal via per connectar tot el sector est de Manresa, el de la Sagrada Família, Balconada, la Font i també l'espai lúdic i comercial dels Trullols, amb la carretera de Vic. Sobretot després que el primer tram de la carretera del Pont hagi canviat de sentit i ara sigui de pujada fins al carrer Viladordis.

Per intentar que la circulació sigui més fluida a partir de dilluns es faran obres per coordinar la xarxa semafòrica de tot el Sant Cristòfol, des del carrer Viladordis fins a la carretera de Vic.

Aquests treballs comportaran obres de canalització en vorera al Sant Cristòfol, entre el Sant Joan d'en Coll i Viladordis. Es fa per instal·lar el cablatge de comunicació entre els reguladors semafòrics. També es canviaran dos reguladors existents per uns altres que permetin una millor comunicació i coordinació semafòrica.

És previst que aquests treballs durin un mes, i es prohibirà l'estacionament de vehicles en l'àmbit de les obres.

La intenció de l'Ajuntament de Manresa és generar una «ona verda» semafòrica al llarg de tot el carrer per assumir tot el trànsit que va cap el centre de la ciutat. Fins ara compartia cotxes amb la carretera del Pont de Vilomara.

Segons dades d'un estudi de mobilitat que es va dur a terme abans dels canvis de la rotonda de la Bonavista, el dia de màxima intensitat prop de 12.000 vehicles passen pel Sant Cristòfol per anar cap a la carretera de Vic. La previsió que ha fet l'Ajuntament és que amb els canvis, sobretot el de la carretera del Pont, aquesta xifra incrementi.