La Coral Escodines i l'Escola Valldaura de Manresa celebren conjuntament la Festa de Santa Cecília, patrona de la música, el dimecres dia 22.

Segons la directora de la Coral Escodines, Rosa Maria Ortega, la voluntat és ser una coral formada per nens i nenes, nois i noies de tots els barris de la ciutat, per això "convidem a tots els infants de Manresa que tinguin ganes d'aprendre cantar i fer música a venir a cantar amb nosaltres".

Una trobada entre la directora de la coral i l'equip educatiu de l'Escola Valldaura va permetre unir esforços. A l'escola Valldaura s'ha iniciat un treball de participació a la vida social, cultural i cívica de la ciutat amb participació en diferents activitats i col·laborant amb diferents entitats. Aquesta voluntat de fer xarxa del centre educatiu del barri Valldaura ha coincidit plenament amb la idea que també impulsa la coral Escodines.

Això ha permès que el dimecres dia 22 la coral oferirà dos concerts de Santa Cecília al Centre Cívic de les Escodines per tal de poder acollir a tots els alumnes de l'escola Valldaura. El primer concert serà a les 10 del matí i el segon, a les 11.

Tant l'Escola Valldaura com la coral Escodines estan plenament convençuts de l'enorme potencial que té la música com a eina de transformació social. Aquest concert vol ser el primer pas per anar treballant conjuntament la competència artística i cultural dels infants per contribuir amb el seu gra de sorra a construir una Manresa més culta, més cívica, més social i, sobretot, més musical.