La manifestació a Manresa en contra de la violència masclista ha reunit prop de 400 persones al centre de Manresa. A les 7 de la tarda, a Crist Rei una performance va posar en evidència l'alt nombre de víctimes mortals que hi ha a l'estat espanyol. Tot seguit ha començat una marxa que va recórrer el primer tram del Passeig Pere III fins arribar a la plaça Major.

A la capçalera de la manifestació, els participants sostenien una pancarta amb el lema «ens volem vives i amb vides dignes». L'acte de protesta, que s'ha celebrat per commemorar el Dia Internacional Contra la Violència Masclista, estava organitzat per Acció Lila, Arran, la CUP i el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans.

Un cop la marxa ha arribat a la plaça Major, els organitzadors de la protesta han col·locat trets ninots de dimensions humanes que representaven, segons uns cartells tenien col·locat, als agressors, les institucions i als còmplices de la violència de gènere. Al final de l'acte, han cremat els tres ninots per simbolitzar que s'ha de posar punt i final a violència de gènere i al masclisme.

A part, a la plana de l'Om ha hagut una encesa d'espelmes, també com a acte de protesta. La capital del Bages ha acollit en els darrers dies actes per protestar contra la violència masclista.