La manifestació a Manresa en contra de la violència masclista va reunir prop de 400 persones al centre de Manresa. A les 7 de la tarda a Crist Rei, una performance va posar en evidència l'alt nombre de víctimes mortals que hi ha a l'Estat espanyol. Tot seguit va començar una marxa que va recór-rer el primer tram del passeig de Pere III fins arribar a la plaça Major.

A la capçalera de la manifestació, els participants sostenien una pancarta amb el lema «Ens volem vives i amb vides dignes». L'acte de protesta, que es va celebrar per commemorar el Dia Internacional Contra la Violència Masclista, era organitzat per Acció Lila, Arran, la CUP i el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans.

Un cop la marxa va arribar a la plaça Major, els organitzadors de la protesta van col·locar-hi tres ninots de dimensions humanes que representaven, segons uns cartells que tenien penjants, els agressors, les institucions i els còmplices de la violència de gènere. Al final de l'acte van cremar els tres ninots per simbolitzar que s'ha de posar punt final a la violència de gènere i al masclisme.

A part, a la Plana de l'Om hi va haver una encesa d'espelmes també com a acte de protesta. La capital del Bages ha fet els darrers dies actes per protestar contra la violència masclista.