Aquest divendres, 1 de desembre, de 7 de la tarda a 10 del vespre, els fotògrafs Joan Locubiche, Ezequiel Sánchez i Laura Pinyot instal·laran un estudi fotogràfic al pati del Kursaal per fer una foto de denúncia a qui ho vulgui. L'acte l'organitza l'ANC a Manresa per reclamar la llibertat dels presos polítics.

A la sessió fotogràfica, oberta a tothom, hi seran presents els components de Gossos al complet, Natxo Tarrés, Oriol Farré, Juanjo Muñoz, Santi Serratosa i Roger Farré, i el també músic Santi Arisa. Al mateix temps, hi participarà la dissenyadora de moda manresana Miriam Ponsa i la ultrafondista Núria Picas, entre altres persones vinculades al món de la cultura i les ciències, o de l´àmbit social, polític i empresarial de Manresa.

Amb aquest gest significatiu de fer-se una fotografia de denúncia, l'ANC a Manresa vol "expressar la nostra indignació per l'empresonament dels nostres representants polítics i socials, i exigir-ne l'alliberament immediat. Volem que aquestes fotografies, que denuncien uns fets indignes, omplin les xarxes socials i circulin per tot el món".

Col·laboració a la Caixa de Solidaritat

Els interessats a ser fotografiats abonaran un import de 10 euros (o el que es pugui) i els ingressos aniran directament al compte de la Caixa de Solidaritat. Recordem que la Caixa de Solidaritat permet fer front a les repressàlies econòmiques que reben persones físiques com a conseqüència d´actuacions emmarcades en el procés cap a la independència per participar en accions unitàries, cíviques, pacífiques i democràtiques.