Xavier Domènech, cap de llista per Barcelona de Catalunya en Comú - Podem serà a l'acte principal de la formació a la Catalunya central, que tindrà lloc a Manresa el proper 7 de desembre. Domènech parlarà a la Sala Petita del teatre Kursaal de Manresa, a partir de les 7 de la tarda, i estarà acompanyat per la presidenta del grup dels Verds al Parlament Europeu, l´alemanya Ska Keller.

Catalunya en Comú - Podem "vol visibilitzar el seu treball a nivell europeu en defensa d´un referèndum a Catalunya, amb la participació a l´acte de Keller, que des del 2014 com a candidata a la presidència de la Comissió Europea, que s´ha mostrat clara en la defensa del dret a decidir i de la necessitat de la mediació europea", segons han explicat fonts de la formació.

També prendran la paraula a l´acte els candidats de Catalunya en Comú - Podem de les comarques centrals, l´osonenc Marc Parés, al número 9 de la llista per la circunscripció de Barcelona, i la manresana Ana C. Querol, al número 33, que presentarà l´acte.

L´acte amb Xavier Domènech i Ska Keller serà el plat fort de la campanya dels comuns a les comarques centrals, i donarà pas la següent setmana a altres actes a municipis com Berga, Sant Vicenç, Sant Joan o Navarcles, ja sense el seu número 1.

El proper dilluns 4 a la mitjanit i com ja és tradicional en les darreres campanyes els comuns faran la penjada de cartells del primer dia de campanya a la Plaça Catalunya de Manresa. Amb el lema «Tenim molt en comú», Catalunya en Comú - Podem remarcarà la necessitat de recuperar els drets socials així com el desbloqueig de la situació política nacional amb el rebuig de la unilateralitat i del 155.