La inauguració oficial de la pista de gel a Sant Domènec i la posada en marxa de (no tot) l'enllumenat nadalenc, dissabte, es van acompanyar amb la presentació de la nadala de Manresa L'hivern que batega, de Xavier Serrano.

No serà l'únic dia que sonarà. Al marge de ser la banda sonora d'alguns dels actes nadalencs que s'han organitzat, el divendres 29 de desembre, a les 6 de la tarda, se'n farà una presentació a les escales de Crist Rei amb la participació de més de 150 cantaires.

Per una banda, hi participarà el taller de gent gran Cançons de tots els temps de l'Ajuntament i, per l'altra, els infants de la Coral Infantil Escodines, acompanyats per un conjunt instrumental.

No serà l'única música que sonarà aquests dies. Entre d'altres, hi haurà cantades de nadales de l'alumnat l'Esclat i concerts de la Banda de Vent del Conservatori Municipal de Música i, el 29 de desembre (20.30 h, teatre Conservatori), el Concert de Nadal dels cors de l'escola coral de l'Orfeó Manresa, l'Orfeó i el Cor Obert.