El carrer d´Àngel Guimerà, el del Born, el d´Urgell i el Nou ja llueixen, des d´ahir, la il·luminació nadalenca. La del carrer d´Urgell va començar a funcionar abans d´ahir, segons va informar l´Ajuntament. La del Guimerà i el Born van fer-ho ahir a la tarda, i la del

carrer Nou és la que va trigar més. Fins a 2/4 de 9 del vespre no va funcionar correctament a tot el vial.

Segons un operari de l´empresa instal·ladora consultat per aquest diari, els llums funcionaven, però el problema va ser a l´hora de fer la connexió. Dissabte passat a la tarda, que és quan s´havia de fer l´encesa de la il·luminació nadalenca a la zona comercial de Manresa coincidint amb la inauguració oficial de la pista de gel, van quedar pendents aquests quatre carrers per problemes tècnics.

Pel que fa a ahir, l´Ajuntament va explicar al matí que amb l´empresa s´havia pactat que a les 7 de la tarda ja funcionessin els quatre vials pendents, però, en el cas del carrer Nou, durant una bona estona només ho va fer la il·luminació des l´entrada al carrer per la Muralla del Carme fins a l´alçada del carrer de la Canal, mentre que l´altra meitat es va apagar.

El que sí que es va inaugurar ahir a la tarda sense sorpreses de darrera hora va ser l´arbre de Nadal que lluirà durant aquestes fetes al pati del teatre Kursaal.