El sorteig especial de desembre de la Loteria Nacional va portar ahir la sort a Súria. Es tracta del número 96.611, dotat amb 250.000 euros la sèrie (25.000 euros per dècim), que es va vendre a l'administració La Mina de la Sort, al número 7 del carrer de Sant Josep d'aquesta població bagenca, segons constava a la web oficial de la Loteria Nacional, per bé que no n'especificava la quantitat de números venuts.

Ahir a la tarda l'administració era tancada, com cada dissabte a partir de la 1, i des d'aquest diari tampoc no va ser possible contactar amb cap dels seus responsables. La porta d'entrada era visible, sense persiana, però també sense rastre ni senyal que ahir allà hi hagués tocat cap premi, tot i que en principi s'hi hauria venut com a mínim una butlleta premiada amb 25.000 euros, ja sigui per finestreta o per màquina.

Entre els veïns de la zona amb qui ahir va poder parlar aquest diari, i que tampoc no tenien notícies del premi, hi havia curiositat de saber qui hauria estat l'afortunat o afortunats.