Amb motiu del Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, els Àngels de Nit van dur a terme una sortida per espais d'oci nocturn a Manresa. Durant la nit es van repartir llaços vermells i preservatius per fer reflexionar els joves sobre temes com les malalties de transmissió sexual i embarassos no desitjats.

Els Àngels de Nit són un col·lectiu de joves estudiants dels mòduls d'Integració Social i Animació Sociocultural de l'institut Guillem Catà de Manresa que fan tasques informatives entre els joves que surten de nit en algunes dates assenyalades, com ara revetlles, festes majors o, en aquest cas, coincidint amb el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida.

El col·lectiu es va crear per fer prendre consciència als usuaris d'espais nocturns sobre alguns riscos en salut i seguretat.

Els joves que hi intervenen han rebut una formació en àmbits com LGTBI, afectivitat i gènere, drogues i específcament alcohol, i eines per a la intervenció. Aquesta formació la realitzen entitats i persones especialitzades.

Es tracta d'un projecte compartit i coordinat entre el Consell Comarcal del Bages i l'Ajuntament de Manresa, en el marc de l'Oficina Jove del Bages. Les sortides dels Àngels de Nit es fan en els municipis que ho sol·liciten.