La mostra "Pessebres del Món" recull uns 200 pessebres dels cinc continents que es poden veure al carrer del Balç durant la Fira de Santa Llúcia, el dissabte 16 i diumenge 17 de desembre (de les 10 del matí a les 8 del vespre). La mostra explica com s'interpreta i es representa l'escena del Naixement a diferents països.

S'hi poden veure peces tan petites com un naixement de Japó que té la mida d'un gra d'arròs, i el més gran que mesura entre 40 i 50 cm. Les figures estan fetes de diferents materials, formats i composicions, que mostren l'originalitat i la personalitat de països tan diversos com Perú, Brasil, Mèxic, Estats Units, Egipte, Xina, Israel, Alemanya o Islàndia entre d'altres.

Aquesta col·lecció, és fruit de l'esperit col·leccionista de la família Guardiola-Tobella que durant molts anys ha recopilat pessebres en els seus viatges, esdevenint a dia d'avui en un autèntic tresor.

Per millorar l'experiència, els visitants rebran un obsequi commemoratiu. Un imant que representa la Sagrada Família i que reprodueix l'esmalt original de Maria Noguera i Puig (1906-2002), de la coveta del Santuari de la Santa Cova de Sant Ignasi de Manresa.

El preu per persona és de 3 euros i gratuït pels menors de 8 anys. Si es combina la visita formal al centre d´Interpretació tindrà el preu habitual de 5 euros, tarifa general, i 4 euros, la reduïda.

Per a més informació trucar al 93 872 14 66 o enviar un missatge a carrerdelbalc@ajmanresa.cat