Voluntaris, professionals i usuaris de la Fundació Althaia, a més a més d'alumnes de l'escola La Salle de Manresa, s'han afegit a la campanya «Posem-hi el cor» per ajudar a finançar el futur hospital de dia d'oncologia i hematologia de Sant Joan de Déu. Han elaborat de forma desinteressada més de 5.000 polseres que permeten recaptar fons per finançar el projecte, una part del qual es pagarà amb donacions i mecenatge.

Més de 500 alumnes de La Salle entre 5è de primària i 2n de batxillerat han participat en el projecte. Per la seva part professionals i voluntaris d'Althaia han fet xerrades a l'escola sobre salut i solidaritat. En l'elaboració de les polseres també hi han participat usuaris del Centre de Salut Mental d'Althaia (CSAM) i del projecte Mosaic, que atén persones amb malalties mentals.

Les polseres solidàries estan disponibles en diferents colors. Es poden aconseguir per 4 euros, que es destinaran íntegrament al projecte, a l'actual hospital de dia d'oncologia i hematologia, a la planta -1 de Sant Joan de Déu, i també es poden fer reserves a la botiga solidària de la web d'Althaia ( http://bit.ly/botigasolidaria). Així mateix, es poden adquirir als establiments del Grup Llobet de les comarques del Bages, el Berguedà i el Solsonès.