Els carrers de Sobrerroca, Sant Miquel, Cap del Rec i Carme, a Manresa, estan més il·luminats perquè els mateixos comerciants han decidit pagar l'adquisició, instal·lació i el consum de mig miler de bombetes led de llum blanca.

La il·luminació s'ha pogut veure aquestes festes al costat d'altra de plenament nadalenca, però l'Associació de Comerciants de Sobrerroca, Plaça Major, Sant Miquel i Voltants ha volgut mantenir la que és de tipus garnalda de llum blanca, amb leds que consumeixen una desena part de les antigues bombetes, i assegura que ha obtingut el permís de l'Ajuntament per fer-ho.

Així que quedarà com a permanent i anirà a càrrec de la butxaca dels mateixos comerciants, que esperen tenir suport econòmic de la Generalitat, i consideren que d'aquesta forma el sector guanya en seguretat i atractivitat.

Les bombetes han estat instal·lades de balcó a balcó fent ziga-zaga a una alçada que consideren suficient perquè no s'hagi d'anar muntant i desmuntant amb motiu dels nombrosos i diversos actes festius i fires que habitualment acull aquest cèntric sector de la ciutat.

La factura del consum d'aquest reforç de la il·luminació l'assumeix l'Associació de Comerciants de Sobrerroca, Plaça Major, Sant Miquel i Voltants, segons han explicat.

Amb la finalitat de garantir el subministrament elèctric ha calgut instal·lar un altre comptador a banda del que abasteix la capella del Pou de la gallina, el consum de la qual també paguen els comerciants. D'aquesta manera intenten solucionar el que consideren que és una il·luminació massa escassa.