El proper dissabte 13 de gener, a les 6 de la tarda, la Sala Stroika de Manresa acollirà el Zumba Vela Solidari. Serà l'acte de cloenda de la campanya que Vela Club Fitness i Pia Fotografia han organitzat conjuntament per a la investigació del càncer infantil.

L'acollida de la campanya, expliquen els organitzadors, està superant totes les expectatives i està molt a prop de doblar la recaptació de la primera edició que es va fer el gener del 2016, amb 3.388 euros per a l'Associació de Lluita Contra el Càncer Infantil Adrián González Lanza.

Les entrades per al zumba solidari costen cinc euros i ja estan disponibles al Vela (c. Carrasco i Formiguera, 11) i a Pia Fotografia (c. Nou, 26) de Manresa. Igualment, s´ha dissenyat una edició limitada de la samarreta oficial de l'acte, patrocinada per La Creadora, S. Gol SL, Mutuacat i Remsa, que es podrán aconseguir dissabte per cinc euros.

Tots els diners recaptats amb les entrades i les samarretes se sumaran als aconseguits amb el calendari del 2018 i es destinaran a l'equip d'investigació de la doctora Laura Garcia de l'Hostital Sant Joan de Déu de Barcelona.

La festa de zumba és oberta a tothom, a totes les edats i tots els nivells. Només cal tenir ganes ballar, passar-ho bé i voler donar un cop de mà perquè els infants que han patit la malaltia del càncer puguin seguir somiant.

Laia Tebar, instructora del Vela i organitzadora de la classe, tindrà el suport i participació de catorze instructors més de zumba arribats de Barcelona. Sylvia Ar, Toni Torres i, d'altres indrets de la comarca del Bages: Anabel Carrasco, Bryan Gonzàlez, Ester Peña, Jonhatan Galera, Pam Rodríguez, Saray Gómez, Sònia Gonzàlez, Sandra Argelaguer, Sònia Serra i Andy Wong, entre altres.

També hi haurà exhibició de body coombat protagonitzada per Guillem Català, instructor del Vela, amb la participación d'alguns dels infants que han protagonitzat Calendari solidari 2018 "Ajuda'ns a seguir somiant", del qual en va oferir un escrit Regió7 que podeu trobar aquí. Abans de l'inici de la classe, es farà la presentació del making off del calendari solidari 2018 de Vela i Pia Fotografia.