Acaba de néixer al Bages un nou canal informatiu. Es tracta d'un butlletí audiovisual que elaboraran un cop al mes els usuaris d'Ampans i que es difondrà a través de les xarxes socials. El primer programa ja es pot consultar (segueix llegint i fes clic al «play»).

L'informatiu aproparà als internautes l'actualitat corporativa d'Ampans i explicarà les novetats, projectes i esdeveniments de l'entiat, mostrarà el dia a dia dels seus centres, entrevistarà persones dels diferents equips de treball i presentarà els seus establiments i serveis laborals. El projecte s’emmarca dins de l’estratègia d’Ampans d’ampliar la participació en la comunicació de tota l’organització.

Els protagonistes del butlletí són les persones a qui Ampans dedica la seva missió i l’equip de producció i realització està format íntegrament per persones usuàries i professionals de l’entitat, que reben el suport de l’equip intern de comunicació amb formació i recursos tècnics.

Amb aquest nou projecte, Ampans vol que les persones amb discapacitat no només siguin protagonistes de la informació, sinó que la puguin produir i la puguin transmetre de primera mà a la societat.