La Policia Local de Manresa ha comunicat que, amb motiu de la Carnavalada a la Manresana del dissabte 10 de febrer a la tarda i del Carnestoltes Infantil del diumenge 11 de febrer al matí, es tallarà el trànsit de vehicles de diversos carrers del centre de la ciutat.

La Carnavalada a la Manresana de dissabte se celebrarà de 17.30 a les 20.00 h. Durant aquesta edició la rua modificarà el seu recorregut respecte a les edicions anteriors, de manera que la concentració d'inici es realitzarà al Passeig Pere III a l'alçada del carrer Primer de Maig (davant de l'Edifici dels Sindicats). Des de la plaça d'Esoanya, realitzarà el recorregut per les andanes centrals de Passeig Pere III en direcció a la Muralla de Sant Domènec, Muralla del Carme, plaça dels Infants, Joc de la Pilota, Sobrerroca i plaça Major, on finalitzarà la rua.

L’endemà, amb motiu de la celebració del Carnestoltes Infantil, a partir de les 7 hores es prohibirà l'estacionament al carrer Carrasco i Formiguera, des del carrer Guimerà fins el carrer Ginjoler. A partir de les 10.45 h, aproximadament, hi haurà els següents canvis de circulació:

  • Amb motiu de la concentració de comparses, i el posterior inici de la rua, es tallarà la circulació a la plaça Reforma, c. Santa Llúcia i s'obligarà als vehicles que circulin pel carrer Santa Maria a girar a la dreta a la plaça Montserrat i continuar pel carrer Campanes.
  • Una vegada totes les comparses surtin de la plaça de Sant Domènec per entrar al Passeig es tallarà la circulació a Muralla de Sant Domènec amb carretera de Cardona i carretera de Vic a l'alçada de la plaça de la Bonavista.

El recorregut de les comparses és el següent: Plana de l'Om, Born, plaça Sant Domènec, Passeig Pere III, carrer Àngel Guimerà, plaça Lluís Companys, carrer Carrasco i Formiguera fins a la plaça Font de les Oques.