L'associació L'Era ofereix un curs per aprendre reparacions senzilles i saber fer el manteniment de desbrossadores, motocultors o motoserres. Començarà el proper dimecres 28 de febrer de 2/4 de 4 a 2/4 de 8 del vespre a Manresa i constarà d'un total de tres sessions de periodicitat setmanal. Oriol Lliró, de Maquinària Lliró, serà l'expert que portarà les sessions. Tindrà lloc a Can Poc Oli, a les instal·lacions de l'Escola Agrària de Manresa.

El primer dimecres tractarà dels motors a quatre temps i el segon, els motors a dos temps. Tant en una sessió com en l'altra es parlarà de l'ús i les aplicacions, els sistemes mecànics, el manteniment necessari, el diagnòstic d'avaries i les reparacions bàsiques. El darrer dia es farà una pràctica de desmuntatge, diagnosi i muntatge de motors.

El curs té un preu de 75 euros. Les inscripcions es poden gestionar a través del web www.associaciolera.org, del telèfon 93 878 70 35/672337305 o del correu electrònic neus@associaciolera.org. Les persones a l'atur, menors de 25 anys i alumnes de l'Escola Agrària de Manresa tenen un descompte del 5%. El 30% de l'import es pot abonar amb moneda social de l'Ecoxarxa del Bages.