Fins ahir, més de 1.500 persones s'havien apuntat a la 34a edició de la Transèquia, que tindrà lloc aquest diumenge. Els inscrits incloïen els que faran el recorregut caminant, amb bicicleta o bé corrent. En l'edició passada, la tradicional sortida seguint el trajecte que dibuixa el canal de la Sèquia va atraure 4.612 persones.

Els organitzadors, el Parc de la Sèquia, recordaven, ahir, que és habitual que la gent s'apunti a la Transèquia el dijous i el divendres, de manera que la xifra dels més de 1.500 inscrits en dimarts era una molt bona notícia.

Encara falten voluntaris

Pel que fa als 300 voluntaris necessaris, van posar en relleu que, tot i que estan força coberts, encara en falten per tal que els que hi ha puguin fer torns més curts. Alhora, van voler recordar la finalitat solidària de l'edició d'engany, en què totes les inscripcions costaran un euro més que es destinarà al nou Hospital de Dia d'Oncologia i Hematologia d'Althaia.

Van voler animar la ciutadania a apuntar-s'hi afegint que les previsions quant al temps de cara a diumenge parlen de temperatures normals per a l'època, una vegada superat el temporal de neu que afecta Catalunya, previsiblement, fins avui, dimecres.