La nevada de dimecres va provocar la caiguda de branques al parc de l'Agulla de Manresa, que durant tot el dia d'ahir es va tancar al públic per «precaució» i evitar que algú prengués mal, segons el vicepresident de la Fundació Aigües de Manresa-Junta de la Sèquia, Josep Alabern. També perquè operaris poguessin tallar i enretirar les branques més malmeses, i per altra banda esperar que la neu que reposa sobre les branques dels arbres s'acabi de fondre.

«Hi podria haver un accident i per això s'ha decidit tancar el parc», va explicar ahir a Regió7 Alabern. Es va decidir tancar per precaució. La previsió és que avui o demà ja torni a estar obert al públic. Tot dependrà de si la neu s'ha acabat de fondre o no, i a això hi pot ajudar la previsió de pluja. «Si plou l'aigua ajudarà que la neu vagi baixant i desfent-se». A Manresa es van acumular fins a 10 centímetres de neu, dimecres.

Diumenge el parc estarà a punt per celebrar la Transèquia, acte que posarà punt final a les Festes de la Llum d'enguany, i que té l'Agulla com un dels seus escenaris centrals. Fins ahir s'hi havien inscrit més de 2.000 persones.