Dilluns vinent es posarà en marxa a l'Espai Jove Joan Amades de Manresa un nou servei d'assessorament per informar, orientar i guiar els joves de la comarca del Bages que tenen la intenció de fer una estada temporal en un altre país.

L'Oficina Jove del Bages situada a l'antic centre cívic Joan Amades del carrer Sant Blai és del departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, i està gestionada per l'Ajuntament de Manresa amb la col·laboració del Consell Comarcal del Bages. La iniciativa la van presentar dijous la regidora de Cultura i Joventut de l'Ajuntament de Manresa, Anna Crespo, i el conseller d'Educació, Cultura, Joventut i Esports del Consell Comarcal del Bages, Eloi Hernàndez.

Per a Crespo, el nou servei «complementa l'àmplia oferta que en aquests moments s'ofereix a l'Espai Jove Joan Amades».

Al seu torn Hernàndez va subratllar que «el nou servei pretén donar un impuls i afavorir els projectes de voluntariat a l'estranger», i que és una «demanda creixent» dels joves de Manresa i comarca.

L'assessoria funcionarà cada dilluns de 4 a 7 de la tarda, amb cita prèvia trucant al telèfon 93 877 13 60 o bé enviant un correu electrònic a l'adreça mobilitatbages@oficinajove.cat.