La Transèquia ha tornat a repetir l'èxit de convocatòria i hi han participat 4.857 persones. Tot i que el dia s'ha llevat amb el cel ennuvolat i amb una previsió de pluja que podia espantar els participants, una munió de participants del Bages i d'altres comarques de Catalunya han sortit de casa disposats a realitzar la 34a edició de la Transèquia. En aquesta edició hi ha hagut 300 voluntaris en els diferents punts de control i al Parc de l'Agulla, el final del recorregut.

La tradicional caminada manresana ha comptat amb una participació notable aquest diumenge al matí. A la part final del recorregut, entre Sant Iscle i el Parc de l'Agulla, s'ha pogut veure un ambient molt familiar i distès.

Persones de totes les edats, grans i petits, han aprofitat el diumenge per participar a la Transèquia i gaudir d'una jornada solidària i d'esport. La gran majoria de participants s'han vist caminant, però també hi havia ciclistes i alguns runners, que han estat els primers d'arribar.

Als voltants de les 12 del migdia, un gran nombre de participants ja arribava al Parc de l'Agulla, que s'anava omplint de gent, que, tot i el cansament, xerrava i gaudia de les activitats organitzades al final de la caminada amb l'amenaça sempre presenta de la pluja.