El trànsit a l'entorn de la Bonavista recuperarà aquest matí la normalitat després de vuit mesos i mig d'obres per construir la rotonda i millorar, alhora, els carrers que hi ha al seu voltant.

A partir d'avui es restableix el doble sentit de circulació a la car-retera de Santpedor en el tram entre la plaça Bonavista i el carrer de Sant Antoni Maria Claret (amb un carril per a cada sentit), una vegada finalitzats els treballs de pavimentació i d'execució de la urbanització de les voreres. Vol dir, per tant, que entra en funcionament de manera definitiva i total la circulació al sector, després que el trànsit a la rotonda s'obrís el proppassat dia 19 de febrer.

Ahir, a partir de les 8 del vespre fins a les 6 del matí d'avui, es van realitzar treballs de senyalització horitzontal (pintura) al primer tram de la carretera de Santpedor. Amb motiu d'aquests treballs es van fer talls de trànsit puntuals, especialment durant la matinada.

El projecte de la plaça de la Bonavista ha tingut un àmbit d'actuació de 10.598 m2 i no només ha inclòs la nova plaça sinó també la transformació de tot l'espai públic comprès entre el carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, la carretera de Vic i el carrer del Bisbe Comas.

La rotonda té 26 metres de diàmetre interior i 46 de diàmetre exterior i una corona viària de deu metres d'amplada.